16 Ocak 2009 Cuma

Kiralık Listesi Belli!

Kiralık Listesi Belli!

Galatasaray devre arasında henüz herhangi bir transfer gerçekleştiremezken, bir de üstüne genç oyuncularına gelen yoğun teklifler ile uğraşıyor. Sarı-kırmızılılar bazı genç isimleri kiralık sınıfından çıkarsa da, aynı statü ile başka bir kulübe yollanacak isimleri de belirledi.

-FUTBOL ŞUBESİ TOPLANDI-

Sarı-Kırmızılı kulüpte bir süredir gündemi meşgul eden, kiralık olarak gönderilecek futbolcuların akıbeti belli oldu. Başkan Adnan Polat, futbol şube sorumluları Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, teknik danışman Kalli ve teknik direktör Skibbe’nin katıldığı toplantı sonrası alınan karar gereğince; teklif gelmesi halinde Orkun, Aydın, Mehmet Güven, Alparslan ve Ferdi’nin kiralık olarak gitmelerine onay verileceği öğrenildi.

-TAKVİYE YAPILMAYACAK-

Dış transferde ise Mehmet Yıldız’la ciddi anlamda ilgilenen Galatasaray’da, Başkan Polat, Sivasspor’la görüşmelerin dondurulduğunu açıklamıştı. Bu durumda Cim Bom, kiralık listesindeki oyuncuların da takımdan ayrılması halinde eldeki mevcut kadroyla yola devam edecek. Skibbe’nin bu konudaki en büyük güvencesi, Emre Güngör’ün iyileşmesi, Tobias Linderoth ve Harry Kewell’ın da kısa sürede oynayacak duruma gelmeleri.

Spor Haberleri devamı için www.jaglersport.com

Hiç yorum yok: